2018 brengt een nieuwe samenwerking met harp meister Steven De Bruyn. Het was vanaf de eerste noten duidelijk dat hier een album van ging komen. “New Horizons” is het resultaat van deze samenwerking!

te verkrijgen onze website;

https://www.muzejazzorchestra.com/

Het Muze Jazz Orchestra en Steven De bruyn ontmoeten elkaar voor de eerste keer tijdens de uitreiking van Het Eikenloof 2015 (de driejaarlijkse cultuurprijs in Heusden-Zolder). De klik was er meteen en een samenwerking was gestart. Een jaar later ontond de "Harpo Suite". Een suite waarin de componisten van het MJO samen met Steven de muzikale weg doorheen zijn leven verklankten, van New Orleans tot het Midden Oosten tot een "Toots"-ballade. Het orkest werkte samen met Steven de stukken uit en in april 2018 namen ze NEW HORIZONS op.

2 december 2018 stellen we die met alle fierheid aan jullie voor in de schouwburg van onze thuisbasis de MUZE. Na het concert hebben jullie ruim de mogelijkheid om een kopie van onze CD te bemachtigen en ook te genieten van een jamsessie in het MuzeCafé. We hopen jullie allemaal dan te zien!

Het MJO: Marco Cirone David Demuynck David La Mela Rob Vanspauwen Daniel Vanderhoydonks Lieven Cambré Koen Nys Tim Daemen Stien Carlier en natuurlijk: Stevo Harpo

https://www.muzejazzorchestra.com/

mjo-new horizons.jpg
mjo-muze-jazz-orchestra-new-horizons-recensie-de-limburger_1_orig.jpg